Servat, säkrat och garanterat rent.

Jag heter Goran Simic och har i snart 40 år jobbat med städmaskiner i någon form. För mig är ett perfekt slutresultat och en nöjd återkommande kund det bästa kvittot på att vi gör rätt. Därför jobbar vi bara med det bästa som marknaden kan erbjuda

Idag satsar vi i första hand på bra begagnade maskiner för att spara vår miljö , den största skillnaden på våra begagnade maskiner och nya är att begagnade maskiner har lite repor och små skador på utseendet .  Vi jobbar enbart med kända fabrikat utav maskiner som vi kan lämna samma garanti som på nya maskiner.

Sortiment av städmaskiner som ni hittar  hos oss är  begagnade städmaskiner , ett begrepp som innefattar skurmaskiner, sopmaskiner, dammsugare och polermaskiner. Helt enkelt maskiner som underlättar städning.

Samtliga våra maskiner är fackmannamässigt genomgångna och servade och kostar mycket mindre än nya maskiner och som utför exakt samma jobb som en ny maskin .

 

Vi har alltid ett rejält lager av maskiner som är tillgängliga för försäljning, leasing , korttids hyra, långtidshyra och funktionsavtal.

Vi kan även hitta maskiner om ni eftersöker ett speciellt fabrikat.

Vi kan även erbjuda Er , borstar, sugblad , batterier ,  reservdelar och en mycket bra service på i princip alla förekommande maskiner i Sverige.

Garanterat lönande för Er att kontakta oss då vi även är mycket flexibla och kan oftast lösa Era problem mycket snabbt.

 

Vi jobbar mestadels över ett geografiskt område som omfattar Småland och Halland , norra Skåne , Blekinge och södra Östergötland. Vi ser gärna att Era önskemål om maskininvestering ligger i linje och sammanfaller med de förutsättningar som råder i den eller de tänkta lokalerna.

Storlek och funktion på maskin är direkt avgörande för att vi ska kunna garantera ett perfekt slutresultat och därmed en nöjd kund.

Vi tummar varken på kvalité eller service. Aldrig någonsin!